Annons
Annons

Lördag med festfixeri, packning och loppis.

I dag blir det festfixeri och packning för hela slanten här hemma! I kväll har vi nämligen bjudit in alla våra vänner på utflyttningsfest kombinerat med loppis.

Vi flyttar ju nästa lördag och under veckorna som gått har vi hittat en hel del prylar och kläder som vi inte kommer kunna ta med oss.

Annons

Dels eftersom vi tröttnat på dem och dels eftersom vi kommer ha mindre plats i nya lägenheten. Så det blir liksom till att slå två flugor i en smäll i kväll!

Vi kommer bjuda på drinkar i glas med randiga sugrör.

Kanske inte så här tjusigt tyvärr eftersom de flesta glas kommer vara nedpackade. Men ändå. Allting blir lite finare med randiga sugrör tycker jag.

Så nu blir det till att städa, handla, fixa och dona. Är det någon som har ett bra recept på goda snittar får ni gärna tipsa mig förresten. Önskar er en trevlig lördag alla!

Klicka på bilderna för att komma till källan/ Click the pics to see the source.

Today me and my boyfriend are having a party to celebrate that we’re moving out of our apartment next week. So I have lots of stuff to fix before the guests arrive. I wish you all a nice Saturday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Underbara bilder. Jag har ett par goda snittar jag brukar göra.
  Den ena varianten är att man tar tunnbröd, kantarellost (typ färskost bonjour) och smått hackad rödlök. Bre på osten och strö över löken, rulla ihop och dela till lagom stora bitar (ca 2-3 cm långa) ställ dem upp.

  Andra ”snittar” jag brukar göra är att jag tar smördeg runt goda oliver och små bitar fetaost. Smidigast att göra är att kavla ut och skära ut fyrkanter som man slår om som ett paket. Lägg på en plåt, pensla olivolja på och häll på sesamfrön. In i ugnen en stund tills de fått färg. Servera direkt ifrån ugnen. försvinnande goda. (Oftast brukar mina gäster få hjälpa till att baka in oliverna och osten)

  Kram Emilia

  • Tack fina Emilia! Jag körde på den där med kantarellost och det blev succé:) Perfekt var det. Och nästa fest kommer jag testa ditt andra tips med. Kanske till nyårsfesten till och med:)

 • Vanberlekom Vanberlekom

  Vad roligt att du gillar mitt Moodboard! På så sätt hittade jag hit också.. Å så fint! Känner i magen att jag kommer gilla din blogg starkt! Ha en finfin kväll. Hemmaloppis och drink med randigt sugrör låter ju toppen!

  //Nanna

  • Välkommen hit! Kul att vi hittat varann:) Känner samma sak för din blogg nämligen!

 • Inte en snitt men gott som tilltugg, mosa ädelost och blanda med creme fraiche, klicka ut på endiveblad. Det blir ursnyggt på ett stort runt fat.
  Sanna

  • Mums vad gott! Det måste jag göra nästa gång. Älskar ädelost! Tack snälla du:)

 • Pingback: Plommonte med kanel och önskedrömmar. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar