Annons
Annons

Loppis i Midsommarkransen, med trädgårdscafé och cykelauktion.

I morgon, söndagen den 18 maj, är det dags för kanske vårens mysigaste

Annons

loppis. En loppis som Emma varit med och anordnat och som kommer hållas på hennes (och Lollos) innergård i pittoreska Midsommarkransen. Där kommer det – förutom finfina loppisfynd – att finnas ett trädgårdscafé och en cykelauktion där pengarna går till Stockholms Stadsmission.

innergårdsloppis i midsommarkransen

Jag och min familj kommer stå och sälja lite prylar där! Och så kommer Vintagefabriken ha ett alldeles eget bord med smått och gott från butiken.

Hoppas vi ses!

(Och för er som inte bor i Stockholm men i Malmö med omnejd; hoppas vi ses nästa helg – på Malmö Vintagemässa – i stället).

Den underbara affischen har Emma gjort.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar