Annons
Annons

Loppis i Göteborg.

Ett helgtips för alla er som bor i Göteborg med omnejd är att ta er till loppisen som fina Drömma-Lotta är med och arrangerar i morgon, lördag. Känner jag Lotta rätt kommer det att finnas hur mycket vackra vintageklänningar där som helst. Och sjalar och väskor och broscher. Och inredningsprylar med blommor och spetsar. Ungefär så. Missa inte det! Läs mer inne hos Lotta på Drömma och kolla in Facebook eventet.

Annons

Tomorrow there will be a really nice flea market in Gothenburg that the beautiful Lotta who writes the blog Drömma is a part of. Read more about it here and join the event on Facebook here.

Alla fotografier är tagna av Lotta/All pictures are by Lotta.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • pepp!!

  • Lotta Lundberg

    Åh, haha, jag är pepp jag med!! Det är två bloggkollegor och en designer som jag arrar med. Linnéa på Mon Chéri, Raquel med bloggen Lindy-Lewie och Carina som tidigare drev märket Malinka.
    Tack för att du reklamar och så vill jag bara säga att jag är lite chockad över hur mycket vi dragit ihop av finheter. På mindre än en vecka…

    Ska försöka hinna fota lite så att du/ni får se senare. Kram

    • Fint! Hoppas att det gick bra. Så himla bra idé! Ser fram emot att se bilder om du hann ta några?! Kram.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar