Annons
Annons

London, del 1.

Här kommer bilder från första dagen i London. De var väldigt restriktiva med var man fick ta bilder, tyckte jag, så jag tog inte ens hälften så många som jag ville. Det jag älskar med London är framför allt alla roliga butiker med sina fina produkter och grymma exponeringar och det var det jag helst av allt ville visa er men där fick man inte alls fotografera, tyvärr.

Annons

Får tipsa om dem i London-guiden istället så ni kan gå dit själva sen. Här kommer några bilder som jag lyckades ta i varje fall.

Vi började med att trotsa den engelska matkulturen genom att gå på en amerikansk diner med tjusig 50-tals inredning.

Spanade in de fina bussarna.

Fick lite vårkänslor. Det var inte direkt varmt utan det kändes som tidig april men det är ju inte helt fel. De här blommorna verkade trivas.

Vår gata.

På kvällen gick vi på asiatisk restaurang och jag åt nudelsoppa och dumplings, det var så gott.

Mitt ressällskap; min kille och hans kompis Claes.

Efter maten gick vi till mataffären Whole Foods som låg på andra sidan gatan. Det är typ världens finaste mataffär där allt är ekologiskt och ser helt underbart gott ut. Min favoritavdelning är den med kakor, bakverk och desserter. Vill äta precis allt där.

Men det fick bli den här som jag köpte med mig till hotellet och fick lite dåligt samvete för att jag åt upp den när den var så fin, som ni kanske förstår.

Imorgon ska jag visa er hur det såg ut när vi strosade i Notting Hill och gick på Portobello Road.

These are some of my pics from Lodon. Tomorrow I’ll show you more. Click the translation button for more info about the pictures.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh den där mataffären missade vi när vi var i London förra gången. Måste spana in nästa gång! 🙂 Notting hill blev jag ärligt talat lite besviken på, tyckte det var så exploaterat och dyrt på ett turistigt sett. Men ska bli intressant att läsa om hur du uppfattade det 🙂

  • Å Londonlängtan!

  • Pingback: Köpt i London. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar