Annons
Annons

Livet just nu

Status på mitt liv just nu är väldigt mycket jobb. Är inne i någon form av jobbrusch där fler stora stylingjobb löper parallellt samtidigt som att jag ska stå på

Annons

bröllopsmässa med Vintagefabriken och jobba med webbshopen. Lite så. Pju. Roligt men – minst sagt – intensivt.

clas ohlson

De här två dagarna som gått har jag t ex spenderat i ett otroligt vackert (men sjukt kallt!) växthus i Nacka utanför Stockholm. Har jobbat med kampanjmaterial åt Clas Ohlson på tema sommar. Och i morgon blir det plåtning hemma hos Lollo i Midsommarkransen. Och sen alltså bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm i Gamla Stan på lördag.

boo gård

Älskar att mitt jobb är så varierat och oförutsägbart. Och älskar också hur jag lär känna mig själv mer och mer i den här rollen. Har ju faktiskt bara varit frilans ett år så på ett sätt känns det ganska så nytt allting.

När jag har sådan här perioder känner jag mig alltid som tjuren Ferdinand som bara vill sitta på samma ställe och lukta på sin korkek. Fast med skillnaden att jag då bara vill sitta på Vintagefabriken i min trygga sfär och göra sådant jag känner mig trygg med till 100% haha. Känner ni igen er i känslan?

Bilder från min instagram där jag heter @volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Där skulle jag faktiskt inte klara av att jobba.. Känns lite kalt och kallt. Flagnande färg gör mig dessutom tokig, skulle sitta och pilla på den konstant.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar