Annons
Annons

Lite så här vill jag att min sommar ska kännas.

lo2

lo4

Stillsam, fridfull, vacker och ljus.

lo5

lo1

 

Och gärna inramad av somriga blomsterbuketter och William Morris-tapeter.

lo3

Om det bara kunde bli lite varmare här i Stockholm snart. Just nu känns det som slutet av september med regn och kalla vindar och jag överväger att gräva fram vantarna.

Annons

Men förhoppningsvis vänder det snart. Lagom till semestern kanske?!

De fina fotografierna har Stellan Herner tagit och Lo Bjurulf har stylat. Bilderna kommer här från ELLE Decoration så klicka er in för ännu mer inspiration.

translation

Lovely pics from a cottage somewhere in Sweden. I love the calm and peaceful feeling and also the William Morris wallpaper. This is how I what I would like my summer to feel like. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Helt fantastiskt fina sommarfoton 🙂 jag hoppas ni har bättre väder än här i GBG, sommaren tog tillfälligt avbrott tyvärr. Och på midsommar var vi på Amundön MEN det var kallt och blåsigt som attans…ingen höjdare haha

    Ny post ute….underbara sommarsovrum att drömma om 🙂

    Ha en härlig fortsatt vecka.

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar