Annons
Annons

Lite så här tänker jag mig att min höst ska se ut.

Blommig, eklektisk och sådär lagom murrig. Gärna med mintgrönt, dovt rosa och senapsgult. Tror minsann det är dags för ett höstcollage här på bloggen snart. Men inte riktigt än. Jag vill fortfarande suga ut allt som augusti har att ge i form av soliga dagar och grönskande träd.

Annons

Jag vet att jag kommer längta efter det snart igen. Det gör jag alltid.

höst 2013, inredning, inspiration inredning, trender 2013, inredningsblogg, volang blogg, blogg elle interiör,

Den fina bilden kommer från bloggen 79 ideas.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • http://vardagskonst.se

    Älskar det…påminner om mitt hem 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar