Annons
Annons

Lite kär i senapsgult.

Jag tror minsann jag snöat in på en ny favoritfärg för hösten. Senapsgult. Den färgen passar verkligen till så mycket mer än man först tänker och kan verkligen lyfta ett rum, en outfit eller ett stilleben på ett himla fint sätt.

Annons

Dessutom passar den perfekt in i höstens vackra färgpalett.

mustard yellow

Just nu önskar jag mig en kofta, en till kudde och så en pläd eller ett överkast i senapsgult. Ser ni något av det får ni gärna tipsa mig!

mustard yellow

Vad säger ni? Visst är det väl höstens färg det här?

Källan till alla bilder hittar ni här.

translation

I’ve recently fallen for the color mustard yellow. I think it’s just perfect for the autumn palette. Click the pics to see the sources.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Emilia Leide

  Senapsgult är verkligen höstfärgen nr 1. Älskar att ta fram höstfärgerna nu. Har både en kofta och en stickad halsduk i bästa senapsgula tonen. Vet att mokkasin bloggade om en senapsgul kofta från hm för ett tag sen, annars kanske det kommer in i butikerna snart.

 • Petra / Popetotrora

  Ja, även jag har snöat in lite på senapsgult den här hösten. Två nya kuddar i soffan den färgen tll exempel. Jag har dock bestämt mig för att döpa om den till lejongult. Senapsgult låter ju inte kul alls… 😉

  • Håller med! Lejongult låter sjukt mycket finare!

 • Petra / Popetotrora

  Föresten… du som ska ha en liten när som som helst och är insöad på senaspgul (lejongult, menar jag) måste springa tll Zara! Världens sötaste lilla kofta i gult med blå stjärnor på. 🙂

  • Åh. Tack för tips! Lät ju helt bedårande:)

 • Linnéa Bergqvist

  Helt klart en underskattad färg! Lite kul, för jag satt precis och planerade ett gästbloggsinlägg i bröllopstema med just temat gult! Sängen tycker jag var helt underbar. Kanske man skulle inreda med lite gult i sovrummet, det borde ge lite energi när man måste upp tidigt 🙂

  • Det tycker jag du ska!:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar