Annons
Annons

Lite julkänslor med Susanna Vento

Det slog mig häromdan att det är 1:a advent redan nästa helg. Ganska så chockerande om jag ska vara ärlig. Har inte alls hängt med här haha. Så då tänker jag att det är helt okej att börja kolla på – och njuta av – alla fina julbilder som florerar lite här och där.

Annons

Jag är ju nämligen en sådan där typ som inte vill att julen ska börja för tidigt och som nästan blundar för alla skyltfönster som har jultomtar uppe i oktober…

EllosChristmas1

Men nu känns det helt plötsligt okej!

Alldeles särskilt mycket fastnade jag för de här som Susanna Vento (Varpunen) gjort i samarbete med Ellos. 3 bloggare fick tolka sin alldeles egen jul med deras produkter.

EllosChristmas6

Jag tycker om den ljusa känslan i hennes bilder. Och den oklanderliga stylingen så klart!

EllosChristmas34

Lite lagom mycket jul så där tycker jag.

Har ni några julkänslor än?

Alla bilder av Susanna Vento.

I haven’t reallu decided if I think it’s ok to start blogging about Christmas yet. But I tried it out with these lovely pics by Susanna Vento for Swedish Ellos. And it feels quite good actually. Do you have any Christmas feelings yet?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så himla fin idé med pepparkakssiffror! Den idéen tror jag att jag ska låna här hemma.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar