Annons
Annons

”Lilla Åland” i pastell.

För ett tag sedan lanserade Länna Möbler Carl Malmstens klassiska stol

Annons

”Lilla Åland” i pastellfärger. Och jag tycker – kanske inte helt otippat – att den fina pinnstolen passar hur bra som helst i den här färgskalan!

lilla åland i pastell

Eller vad säger ni?

lilla åland i pastell

Och även om man inte har råd att punga ut flera tusentals kronor på köksstolar så är det himla fin inspiration.

Bilder från Länna Möbler.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Lisa

    Jag har varit såld på matt färg riktigt länge men när man ser dom blir man väldigt sugen på blanka pasteller!!

  • Emilia Leide

    <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar