Annons
Annons

Liljekonvalj och pilblad

Just nu står det blommor lite här och var hemma hos oss. Det är en av de där lyxiga sakerna med att ha plåtning. Allt fint som får stanna kvar hemma några dagar, innan jag har orken att packa ner det och lämna tillbaka det till butikerna igen (inte min favoritgrej direkt).

blommor1

Men just i kväll njuter jag av detta. Vaser från Lagerhaus och 2 little spoons – fyllda med liljekonvalj, stjärnflocka och riddarsporre. Tycker att de passar perfekt ihop med tapeten Pilblad av William Morris.

liljekonvalj

Den vackra fruktskålen och fatet har jag fyndat på loppis. Även bordet är vintage och min favoritmöbel just nu.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar