Annons
Annons

Life is but a dream.

I dag regnar det här i Stockholm och jag tänkte passa på att se om en dokumentär som jag gillar massor. Nämligen Life is but a dream av och med Beyoncé. Den är så himla inspirerade och fin. Och sorglig på sina håll.

Annons

Finns uppe på SVT Play i några dagar till. Missa inte!

beyoncé, life is but a dream, beyoncé dokumentär, beyonce svt, life is but a dream svt,

I just love this documentary Life is but a dream with Beyoncé. If you live in Sweden you can watch it at SVT Play.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar