Annons
Annons

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • kanske den vackraste filmen någonsin.

  • VolangLinda

   ja faktiskt. det är nog så!

 • Johanna Stålros

  Håller helt med dig- har sett den minst lika många gånger;) Kram Johanna

  • VolangLinda

   härligt att höra att jag inte är ensam om att vara besatt:)

 • jag såg också just om den, och den är så där så att man vill fotografera av nästan varenda filmruta.

  • VolangLinda

   haha jag vet. den är magisk!

 • Camilla

  den filmen har jag helt missat! nästa ruggiga kväll är räddad – tack 🙂

  • VolangLinda

   åh lyllo dig som har den upplevelsen kvar:)

 • Mireille

  Den är…underbar..Mitt mål är att hinna till Versaille när jag åker till Paris i oktober. Måste.

  • VolangLinda

   ja det måste du! det är så fint där att man inte tror att det är sant. bara att gå runt i trädgårdarna är en dröm. jag har två tips: hyr cyklar på den lilla orten man kommer av i när man tar tåget dit. på så sätt kan ni se så mycket som möjligt att trädgårdarna och alla små husen (har inte gjort det själv men blev tipsad om det häromdan). plus, om ni inte är där sjukt tidigt, så köp biljetter till inträdet till slottet innan eller i turistbutiken på andra sidan vägen från tåget. annars är det typ 2 timmars kö som gäller… ha det så himla bra i Paris nu!

   • Mireille

    Åh, tack så jättemycket för tipset! Får återkomma med lite bilder! Vet inte hur jag skriver min bloggadress här, sådär som man brukar med att namnet länkar. Men jag får väl maila eller nåt när det är dags : )

    • Anonym

     Så enkelt var det!

 • Den är bra fin den filmen, och bra med för den delen. Tycker att den är en utmärkt ”vinterfilm” – en film att titta på under slappa dagar i januri-februari när man vill fly kylan utomhus ^

  • ja visst är det så! och typ äta en macaroon till eller nåt:)

 • Anonym

  Nu borde det funka..
  Jag pratar lite med mig själv nu..

  • jag vill gärna läsa din blogg! funkade det inte att lägga in adressen? man får lägga till det som ett val under sitt namn och sin mail. annars länka till den i en kommentar vettja. när åker ni förresten?

   • Nu funkar det! Vi åker den 5 oktober : )
    Jag har förresten sytt en liten barnklänningskollektion med inspiration från filmen! En av klänningarna som Kirsten har på sig i filmen, ljusblå/grön med ett mörkrött sammetsbälte och ett runt spänne, gav mig sån inspiration och sug efter en sån klänning. Egentligen till mig själv först men så blev det några barnklänningar istället. Och så lånade jag en liten söt modell för en dag för att fota en av klänningarna. Mellan plåtningarna bjöd jag på saft och kakor….och det var då dom bästa bilderna togs!(av min käre make) Hon var helt underbar! Ett litet kakmonster! Det passade ju bra in i sammanhanget… Kolla några av bilderna här:
    http://ateranvand.nu/atelje/Galleri/Sidor/Barnklader.html
    (Inser nu när jag letade efter bilderna att jag glömt att blogga om den mysiga dan då vi fotograferade..Så då får jag göra det nu!)

    • wow vad fint! helt underbart. du är grymt duktig. tack för att du delade med dig. kanske kan få låna några bilder och skriva ett inlägg om kläderna nån gång…?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar