Annons
Annons

Lekfulla barnrum i härligaste pastellerna

Snubblade över dessa bilderna och var bara tvungen att dela dem med er. Snacka om vitaminpiller!

p4

p1

p2

Älskar hur man verkligen gått loss kreativt när man målat väggarna och hur de skapar så mycket känsla i rummen. Häftigt alltså!

Annons

p3

p6

Och så blir jag så avundsjuk på alla de fina mattorna. Vart hittar man så fina? Har letat överallt efter en fin matta till Chaplins rum men tycker det känns svårt. Hojta gärna om ni vet någon bra butik. Tyckte t ex den här var väldigt söt.

p8

barnrum pasteller

Gulligt inte sant?

Bilderna kommer från septembernumret av Goodhomes magazine. Styling av Charlotte Love och foto av Max Attenborough.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar