Annons
Annons

Leker lite jul.

Sitter hemma vid köksbordet och pysslar lite. Och trots att det regnat hela dagen här i Stockholm har jag en fin känsla i kroppen. Jag har nämligen nyss hämtat ner allt julpynt från vinden, köpt de första hyacinterna och förberett ljusstaken inför första advent på söndag med ljus och polkagrisar.

Annons

Visar er i morgon hur det blev! Ha en fin kväll alla.

volang, volang elle, julpyssel, polkagrisar, adventssljusstake,

I’m preparing for this Sunday when it’s time to start celebrating Christmas. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar