Annons
Annons

Kullersten, kaffe och croissanter.

Idag, när jag vaknar upp efter en kompis väldigt roliga och lyckade, men sena, möhippa, känner jag att det här inlägget som jag skrev i höstas, är väldigt aktuellt. Så med dessa vackra bilder av Ditte Isager på kullersten, kaffe, croissanter och gulnade menyer önskar jag er en lugn och fin söndag.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar