Annons
Annons

Kristallkronor och mönstrade tapeter på Ritz hotell.

Det här underbara modejobbet publicerades i senaste numret av Vogue US och är inte det här höjden av flärd så vet jag inte vad som är det. Kate Moss poserar i Haute Couture från bland andra Chanel, Balenciaga och Alexander McQueen på anrika hotell Ritz i Paris. Varenda bild är ett litet konstverk tycker jag. Och inredningen är alldeles magisk med sina kristallkronor, de enorma rummen, de tunga gardinerna, de fantastiska tapeterna och de pampiga dörrarna med gulddekor. Tjusigt värre!

Hoppas ni har en fin helg. Själv ska jag ut på stan här i Malmö och strosa lite med föräldrarna och så ska jag ta en fika hos mina morföräldrar. Vilket är lyxigt det med så klart, på sitt sätt.

This amazing editorial for Vogue US with Kate Moss in Haute Couture from Chanel, Balenciaga and Alexander McQueen just takes my breath away. I love the interiors as well. I think it’s kind of magical with it’s crystal chandeliers, the huge rooms, the heavy curtains, the great wallpapers and the doors with it’s pretty decorations.

Annons
I hope you’re all are having a nice weekend. I’m going out on the town here in Malmoe today, for a stroll around with my parents and also I will take a coffee in the garden with my grandparents. Which is luxury too of course, in it’s own way.

Fotografier av Tim Walker för Vogue US/ All pics by Tim Walker for Vogue US.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Underbart! Känns som Tim Walker-bilder.

    • Nu såg jag. Att det var det. Älskar hans foto.

  • Cat

    Fantastiskt! Den svartvita bilden var galet snygg och ljusstaken/lampan på golvet på sista bilden gjorde bilden till något extra.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar