Annons
Annons

Bloggtips; Krickelin till ELLE Decoration

Har ni sett att min bloggfavorit Krickelin har flyttat hit till oss på ELLE Decoration? Så himla roligt tycker jag. Även om jag kommer sakna henne och

Annons

Johannas underbara jobb på Lovely Life (som ju byter ”ägare” nu) så känns det som en fin kompensation att jag numera får vara på samma portal som henne.

hemmahos_krickelin_soffgrupp_julgran-700x467

hemma hos krickelin

Just nu hittar ni massvis med underbara bilder från hennes nya hem här på sajten.

hemma hos krickelin

In och kika och inspireras till tusen vettja!

hemma hos krickelin

hemma hos krickelin

Alla bilder av Kristin Lagerqvist.

translation

One of my favorite bloggers Krickelin just moved her blog here to ELLE Decoration. I’m so happy about sharing the same space as her in the cyberspace. Don’t miss her lovely blog!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Nina

    Hej Linda! Eftersom jag alltid gillar dina listor och axplock så skickar jag här en liten bloggchallenge till dej! 🙂 Hoppas du vill haka på med en liten årssummering av det allra bästa i några utvalda kategorier! 🙂 Gott slut och gott nytt år! 🙂

    • Nina

      Glömde…:) Här finner du den: wisuella.blogspot.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar