Annons
Annons

Körsbär, blåbär och så lite längtan på det.

Jag har helt och hållet snöat in på vackra bilder av bakverk och frukt på sistone. Kanske är det enkelheten i bilderna som jag gillar, kanske är det längtan efter sommar och sol och alla smaker som kommer med det. Vad det än är känns det inte som att jag kan se mig mätt på det. Just precis nu hittade jag de här vackra bilderna från flickr-användaren Tartlette, eller Helene Dujardin som hon egentligen heter.

Mina favoriter är de ur mappen som heter Fruits and Vegetables och de ser ut så här:

Annons

 

 

The pictures by photographer Helene Dujardin are so very beautiful to me. The simplicity in them, the colors and the composition is perfect. Also they remind me of summer and that is never a bad thing. See more pics from her on Flickr where you find her as Tartlette.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Å, vad de här bilderna får mig att längta efter sommaren!

  • Frkpyssel

    åh, speciellt den första är helt ljuvlig!

  • Nå fikk jeg lyst på bær! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar