Annons
Annons

Koppar av Rob Ryan.

Kolla vilka fina koppar jag köpte i London. Var på grymma varuhuset Liberty en dag och hittade de här två kopparna av duktiga illustratören Rob Ryan. Jag är så himla glad för dem. Invigde min nyss, den andra ska min kille ha tänkte jag (såklart, hihi) och den var dessutom väldigt god att dricka kaffe ur.

Rob Ryan koppar

Rob Ryan koppar

Rob Ryan koppar

Rob Ryan koppar

I bought these Rob Ryan cups at Liberty in London. Nice, right?

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar