Annons
Annons

Köp sommarens bästa bok och få en tygkasse på köpet!

Nu känns det ju lite larvig att kalla sin egen bok för sommarens bästa bok men det kan inte hjälpas. Hur partisk jag än är tycker jag faktiskt att det.Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester passar lika bra när man ska ställa till med en egen fest, en sommarpicknick i det gröna eller ett bröllop som när man är bortbjuden och vill ge något roligare än en blomma i present till värden/värdinnan.

Dessutom får man en tygkasse i limiterad upplaga på köpet när man handlar boken via Adlibris. Deisgnad av uppmärksammade Jennie Ekström som även gjort illustrationerna i Vintageparty. Fint som snus om ni frågar mig!

Här hittar ni Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester hos Adlibris.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar