Annons
Annons

Kom på origamikurs hos oss på Vintagefabriken

För alla er som bor i Stockholm med omnejd vill jag tipsa om att vi kommer att anordna en kurs i hur man viker origami ihop med talangen Lisa Marie Andersson den 5 november. Lisa Marie kallar sig också för Up the Wooden Hills och är en mästare på såväl origami som inredning och foto. Följer ni inte redan henne på instagram (@upthewoodenhills) kran jag verkligen rekommendera det! Finare inspiration får man leta efter.

Processed with VSCOcam with j5 preset

Kursen kommer fokusera på origami – som ju är Lisa Maries specialitet. Till skillnad från tidigare kurser hon haft – som fokuserat på hur man viker origamibollar – kommer kursdeltagarna här att lära sig att vika figurer till en egen mobil som sedan kan hängas i t ex taket, i fönstret – eller varför inte över barnsängen?

Annons

upthewoodenhills instagram

Kanske den finaste presenten att ge bort till någon som nyss fått barn, till någon som fyller år eller bara som en fin gest till någon som tycker om vackra saker.

upthewoodenhills instagram

Mer info om kursen samt möjlighet att köpa biljetter hittar ni i Vintagefabrikens webbshop.

Det vore superfint att ses på Vintagefabriken över en kopp kaffe och några papperssvalor tycker jag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar