Annons
Annons

Kom på kranskurs!

Efter flera förfrågningar kör vi nu i höst en alldeles ny typ av kursVintagefabriken. Hur du binder en drömmig och härligt höstig krans – under ledning av bästa NikaSkillad Floral Design. En kranskurs helt enkelt.

Annons

Vi tänker oss att den passar precis lika fint att ha i håret på festen eller bröllopet som att hänga på ytterdörren. Jag som älskar blommor kommer helt klart vara på plats och pyssla så det står härliga till.

krans1

Dessutom kommer Nika bjuda på sina bästa tips på hur man tar hand om sina snittblommor samt ge inspiration till hur man skapar vackra höstbuketter. Jag tror att det kommer bli superroligt. Hoppas vi ses!

Kursen hålls tisdagen den 29 sep mellan kl 18-21.

Här hittar ni biljetterna till Vintagefabrikens kranskurs.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar