Annons
Annons

Kom på VIP-kväll på Vintagefabriken.

Jag tänkte passa på att utlysa en liten tävling såhär på den mörka måndagskvällen. Nu på torsdag är det nämligen dags för en VIP-kväll i Vintagefabriken och jag har en plats dit att lotta ut!

miriam

Vi tänker oss en kväll på Vintagefabriken där vi laddat med nyheter, pepp, bubbel och snacks.

Annons

Och att vi kör hela spektaklet på temat hatt. Bara för att det blir lite roligare så. Under kvällen bjuder vi på 10% rabatt och delar – så klart – ut ett pris för bästa/flottaste/roligaste/peppigaste hatt.

v

Sugen på att komma? Bli medlem i vår fabriksklubb genom att fylla i formuläret nedan och svara på en enkel fråga så är du med och tävlar. Det skulle vara jättekul att ses där tycker jag! Så här såg det förresten ut förra gången det anordnades shoppingkväll på Vintagefabriken.

Första bilden har Martina Ankarfyr och Anna Larsson tagit för boken Vintageparty. Andra bilden har Emma Sundh tagit.

P.s. Hoppas ni inte tycker det blir för mycket Vintagefabriken-inlägg utan att ni gillar det. I vilket fall blir det andra bullar i morgon. D.s.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar