Annons
Annons

Köksinspiration.

Min favoritmapp på Pinterest för tillfället är den där jag samlat kök som inspirerar mig. Köket är mitt bästa rum. Där får man plats med hur mycket (typ) vackra koppar, glas och tallrikar som helst och man kan blanda mönster och färger hej vilt och ändå få en sammansatt känsla, bara man håller sig i samma färgton.

Annons

Min dröm är att ha öppna hyllor nästan hela vägen upp till taket, fyllda med tjusiga saker. Lite som på några av bilderna här. Vilket kök gillar ni bäst av de här?

Tack för all inspiration jag fick av er till att börja så lite frön här hemma förresten! Imorgon är det jag som går och köper mig en bunt fröpåsar och planteringsjord.

Körsbärsblommor, lemonad och ett turkost, gammalt skåp med vackert porslin i, ja tack.

Prickigt, blommigt, rött och rosa. Gulligt och väldans fint ihop.

Älskar de gula inslagen som kickar till alltihop. Och så kranen, hur fin?

Turkost igen. Tjusigt värre.

Enkelt och lantligt.

Åh jag älskar den där mintgröna färgen, har alltid gjort. Vill ha den på typ allt. Det vita porslinet bryter av väldigt fint med mot den färgen också.

Luftigt, enkelt och ljust, fint med olika stolar också.

My favorite board on Pinterest right now is the one with kitchen inspiration and it looks a little something like this. Which one is your favorite?

Ni hittar källan till alla bilder här/You’ll find the sources to the pictures here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Cat

    Nummer ett är ju smått oslagbar, men den lite plåttriga känslan på bild tre är så himla mysig. Och kranen i det mintgröna köket älskar jag!

    Ska också ägna min morgondag åt att köpa fröer och jord. Förhoppningsvis orkar jag börja med att så dem också 🙂

  • Enkelt och lantligt är min absoluta favorit. Hade nog valt att inreda med bleka pasteller på koppar och fat. Är precis som du totalförälskad i kök och porslin!

    • Ja bleka pasteller är verkligen det bästa! Kul med en jämlike:)

  • Så himla fint. Jag gillar den första bilden främst!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar