Annons
Annons

Knoppar i pastell.

Jag tänkte visa er vilka fina knoppar jag köpte förra veckan. Har inte riktigt bestämt än var jag ska ha dem än. Men jag tyckte de var alldeles för fina för att inte köpa och det känns som sådant som lätt tar slut och så ångrar man sig sen, att man inte köpte dem. Tänk vad tjusigt att sätta dem på en gammal, sliten byrå eller på något av skåpen i köket, perfekt nu till våren och sommaren.

Annons

De här, med en målad klocka på, fick ersätta de tråkiga knopparna på tv-bänken från IKEA vi har i vardagsrummet. Ett enkelt, billigt och fint sätt att förnya på helt enkelt. Gillar ni?

Alla knoppar kommer från Indiska och skålen kommer från Iittala.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Fina fina knoppar!!!

 • Ja, verkligen fina! Jag köpte också några på indiska för ett tag sedan och reflekterade över att de hade så många fina just nu. Gillar mest de med fåglarna, de är supersöta!

 • Cat

  Jag har många gånger funderat på att göra samma sak, men aldrig kommit mig för att verkligen komma längre än till tanken. Har en liten idé om att sätta högst upp på stolparna som håller ihop min betsade Ivar-bokhylla också, för att få den att se lite roligare ut.

  • Åh men det var ju en bra idé. Gör det säger jag!:)

 • Terese

  Åh, vilka fina pastellknoppar! Jag köpte de här för ett tag sedan,
  http://www.itsdesign.se/ld32/2811-0, som jag gillar jättemycket men dina var minst lika fina!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar