Annons
Annons

Kinfolk Magazine på besök hos Fabriken i Göteborg

Inne hos Kinfolk Magazine kan man just nu läsa en fin intervju med paret som driver inredningsbutiken Fabriken i Göteborg. En butik som jag måste erkänna att jag inte hört talas om tidigare – men som jag nu blir väldigt sugen på att besöka.

Annons

g5

g7

kinfolk fabriken

g1

Där hittar man också de här superfina bilderna.

g8

g2

g4

g6

Så otroligt inspirerande miljöer och himla fint displayade varor.

Dagens finaste helt klart!

Alla bilder är tagna av Hilda Granath för Kinfolk Magazine.

translation

On Kinfolk Magazine’s website you can now read a nice interview with the couple who runs the furniture shop called The Factory in Gothenburg. A store that I must admit I have not heard of before – but which I now become very eager to visit.I It looks amazing! So very inspiring. 

All photos are taken by Hilda Granath for Kinfolk Magazine.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar