Annons
Annons

”Katarina” – Ny tapet hos Sandberg

Det kom ett så fint bud till mig häromdan från Sandberg Tapeter. Med en vintagekopp, tepåsar, kakor och en tapetstuv av en förtjusande tapet. Nämligen nya tillskottet Katarina.

t1

t2

En tapet med anor från början av 1900-talet med en alldeles speciellt fin historia till dessutom.

Annons

Läs den inne hos Sandberg och dröm er bort en stund. Rekommenderas varmt!

t4

sandberg katatina

De fina bilderna har Lotta Lundberg (Drömma) tagit.

translation

A new wallpaper from Sandberg Wallpaper that I really like – called Katarina.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar