Annons
Annons

Just precis nu…

Längtar jag efter:

Ja men förutom att våren verkligen ska göra entré – med allt vad det innebär – längtar jag efter att få hugga tag i

Annons

balkongprojektet. Jag vill måla utemöblerna, plantera blommor och hänga upp lampor där. Och förstås – vara där. Med en bok, en stor kanna iste och så lille Chaplin på en filt bredvid.

blom

Är jag ledsen för:

Att det händer tråkiga saker för folk i min närhet. Jag skulle önska att alla de fina människor som jag tycker om så mycket ska få det de önskar och att de hittar styrkan att ta sig ur jobbiga situationer.

Är jag glad för:

Att jag får lov att vara mammaledig och samtidigt jobba med det jag älskar. Att jag och min kille klarar av den nya vardagen så pass bra som vi gör – även om den är väldigt slitig och stressig emellanåt. Att vi båda har fått en så fin relation till Chaplin och att vi gör vårt bästa för att vara jämlika och sanna mot varandra.

Äter jag helst:

Vietnamesiska vårrullar (godaste som finns) och goda sallader med halloumi, syltad rödlök och rostade solroskärnor. Och så dricker jag gärna en massa olika smoothies med bär och mandelmjölk som bas.

smoothie

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning:

Ja men det är nog Vintagefabrikens webbshop det. Som vi jobbar så hårt med just nu och som vi tror och hoppas kommer bli himla, himla fin.

Är det finaste jag vet:

Den här lille killen – i vanlig ordning. Som jag blir mer och mer kär i för varje dag och som det är så roligt att få följa. Just nu har precis lärt sig sitta, fått två minitänder och älskar att äta banangröt och fruktpuré.

volang-linda och chaplin

Bilden har Emma tagit och den är tagen på releasefesten av Vintagefrisyrer.

Läser jag:

Alldeles för lite tyvärr. Jag hinner helt enkelt inte! Men SOM jag vill. Och längtar. I stället lyssnar jag på Podcasts när jag får tillfälle. Just nu är det Moa Gammels podcast Genier som jag plöjer igenom. Missa inte!

Är jag galet stressad över:

Det tråkiga (men viktiga) projektet att ställa Chaplin i kö till förskola. En massa att läsa in sig på, fylla i och skicka in.

Lyssnar jag helst på:

Ja men förutom Genier då så återkommer jag alltid, alltid till en spellista som Emelie Thorén skapat. Den heter Porch Music och är kanske den bästa spellistan som nånsin gjorts. Och nu upptäckte jag alldeles nytt att Emmy Lou Harris gjort en cover på en av mina absoluta favoritlåtar Tougher than the rest (av Bruce Springsteen). Missa inte den heller.

vinyl player urban outfitters

Drömmer jag om:

Den här sommaren och allt fint som ska hända då. Och nästa vår och ett äventyr jag och David planerar ska inträffa då.

Blir jag nostalgisk av:

Alla bilder i min mobil (kollade igenom dem häromdan nämligen eftersom jag var tvungen att rensa ut lite). Bilder på resor till Paris, New York och Gotland. Bilder på lilla kompisbarnet Isolde, på min växande mage och – så klart – på den lilla bebisen som tittade ut till slut.

ny

Listan har jag lånat av den eminenta Emily Dahl.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar