Annons
Annons

Just nu…

Just nu håller jag på att samla prylar och inspiration inför ett jobb jag ska göra åt en rolig kund på söndag. Dessutom är det skickliga Anna Malmberg som ska fotografera det hela – hemma hos henne. Så kul!

Lovar att hojta när det är klart och jag kan visa upp det hela.

Annons

Här är lite av den inspiration jag samlat hittills. Tror att det kan bli riktigt bra faktiskt. Hoppas på det.

I1

I5

I2I4

I3

tine3-700x942

Klicka på bilderna för att komma till källan.

translation

 Some inspiration for a job I’m doing on Sunday together with talented photographer Anna Malmberg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Underbart! Ska bli så kul och se vad ni hittar på. 🙂 Tokgillar din blogg!
    Ha en fin helg.
    /C

    • Åh vad glad jag blir för dina fina ord. Tack:)

  • Ida Magntorn

    Men åh så himla kul att ni två ska jobba ihop!! På söndag ska det ju dessutom bli sol. Hälsa och ha det så mysigt! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar