Annons
Annons

Just nu

Just nu…

j1

… längtar jag efter att få strosa på någon frukt-och grönsaksmarknad utomlands. Lyssna på alla ljuden runt omkring, dra in dofterna och känna gruset under mina fötter.

chaplin

… är jag så kär i den här lilla personen att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland.

Annons

(Bild från midsommar hemma hos Emma och John).

house of cards

… är jag helt besatt av serien House of Cards och längtar efter de stunder då jag kan slå mig ner och titta på den.

grönt

… är mitt hem fyllt av nyinköpta krukväxter som ska placeras ut här och där. Behöver allt som är grönt just nu. Vill att det ska se ut lite så här hemma hos mig.

 semla med nutella

… orimligt sugen på att äta semlor. Gärna en om dagen och gärna med olika fyllningar.

 bebisskor

… längtar jag efter den lilla bebisen som för tillfället bor här inne men förväntas titta ut i början av mars. Kan inte ens föreställa mig hur grym den här sommaren kommer bli när vi ses alla kompisar med sina fina barn. Helt galet faktiskt.

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar