Annons
Annons

Julstämning hos Toast

Det är dan före dan före dopparedagen och jag har äntligen haft en helt ledig dag. Så skönt! Vi har gått lite ärenden, hela lilla familjen, och sen blev det till att göra julgodis för hela slanten. Med julmusik i bakgrunden och allt. Supermysigt var det.

Annons

t1

 

Och sen fick jag till och med tid till att kolla på Jul med Ernst och packa in julklappar.

t3

Och att dricka julmust.

t2

Ja, ni hör ju, vilken dag!

t4

Insåg dock att jag helt missat min tradition med att dela med mig av de fina bilderna som engelska webbshopen Toast brukar bjuda på lagom till jul. Så här kommer de. I sista stund.

t5

Jag tycker kanske inte att de lyckats riktigt lika bra det här året – som de brukar.

t6

Men en viss stämning sätter de ju. Helt klart. Gillar – som vanligt när det gäller bilderna ur deras lookbook – den harmoniska känslan och deras fina stilleben.

Ännu mer inspiration hittar ni hos Toast.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar