Annons
Annons

Julpyssel; snöflingor i papper

Jag hittade ett så fint inlägg på hur man pysslar ihop snöflingor i papper. Det perfekta

Annons

julpysslet! Tänk vad fint att hänga upp i sytråd i fönstret eller – som här – använda till att dekorera julklapparna med.

paper snowflakes diy

j3

j2

j4

j6

Bilder och pyssel kommer från bloggen Giochi di carta.

translation

I found such a nice post on how you can create your own paper snowflakes. The perfect DIY for Christmas! Imagine how nice to hang up in the thread in the window, or – as here – use to decorate the Christmas presents with. All the instructions and more lovely pics you’ll find at  Giochi di carta.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (25)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • This year I’m also using simple, brown paper…and then going crazy with decorating every single parcel!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar