Annons
Annons

julpynt.

Idag har jag plockat fram mitt julpynt tänkte att jag så smått ska börja att göra det lite juligt här hemma. Men som vanligt blir jag ju sugen på att köpa lite nytt också. Och efter att ha sett de här bilderna från H&M Home och kollat runt lite i deras webbshop tror jag bestämt att jag måste ta mig en sväng dit. Är väldigt sugen på det prickiga förklädet, någon av de fina kökshanddukarna, den randiga löparen och så servettringarna formade som rosetter.

Annons

Today I’m bringing in my Christmas decorations from the basement to start decorating my home. But as usual I got a little eager to buy some new stuff  as well. And after seeing these pictures from H&M Home I believe that I need to go there this afternoon to have a look.

Foto: klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Mira

    Jag tycker om allt det där som är prickigt. Väldigt fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar