Annons
Annons

Julpynt, stjärnor och papperdekorationer från IKEA Livet Hemma

Hittade den här fina inspirationen hos IKEA Livet Hemma. Får mig verkligen i julstämning! Blir väldigt peppad på att pyssla och att klä en gran eller två.

j5

j1

Dock tror jag att det får räcka med några sådana här behändiga bordsgranar för oss i år.

j2

j3

Och kanske lite granris här och där. Det är liksom lite svårare för en viss 1-åring att nå.

j4

ikea2

Hur går det för er? Har ni pyntat än?

j6

Alla bilder från IKEA Livet Hemma.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar