Annons
Annons

Juldukning för Granit

Hurra! Nu kan jag äntligen få visa er vad jag gått och klurat på och jobbat med den senaste veckan. Jag har fått det roliga uppdraget att göra en juldukning ihop med

Annons

Granit. Allt för att inspirera och tipsa och skapa härlig julstämning.

För som ni kanske vet så älskar jag julen och ser så väldigt mycket fram emot att få börja fira den från och med nu.

granit10

granit5

granit11

I dukningen har jag blandat mina favoritprylar från Granit – som deras julgranskulor, adventsstjärnor och ljusstakar – med mina finaste vintagetallrikar, vinglas och mässingsljusstakar.

granit2

Och så massvis med blommor och blad på det. Dessutom fick lite olika tapetstuvar piffa upp det hela med sina tjusiga mönster. Som tapeten Pilblad av William Morris  jag har i köket om ni minns.

granit7

Vill ni själva förnya något hemma inför julen får ni just nu 20 %* på ett köp (t.o.m. 6/12 2015) om ni hälsar från VolangLinda i någon av Granits butiker. Vill ni hellre handla i webbshopen skriver ni in volanglindaadvent15 och så dras rabatten. Bra va? (*Gäller varor till ord. pris och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller heller inte på kaffemaskinen från Sjöstrand).

granit1

Dessutom har ni chansen att vinna ett presentkort Granit värt 500 kr! För att ha chans att vinna; ta en bild på och berätta om ert bästa jultips (mat, pyssel, pynt och så vidare). Lägg upp bilden på Instagram – tagga en vän och bilden med #granitxmas så koras en vinnare den 7/12. Jag ser jättemycket fram emot att se – och inspireras av – alla roliga tips. (Tävlingen pågår till den 6/12 och det är viktigt att ni har en öppen profil om ni vill medverka).

Hoppas ni gillar dukningen!

Inlägget är ett samarbete mellan VolangLinda och Granit

translation

I’ve created a table setting for Christmas for the lovely store Granit. I hope you like it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar