Annons
Annons

Juldukning á la Made by Mary

Minns ni förra året när jag postade bilder som Louise gjort i samarbete med

Annons

Hälsans kök på temat En grönare jul? Louise gjorde ett helt underbart jobb och jag har väl sällan blivit så inspirerad till att duka fint inför jul som .

Det här året har Hälsans Kök gett uppdraget åt grymma frilansfotografen, stylisten och bloggerskan Made by Mary och även hon har lyckats med bravur. Kolla bara så fint:

made by mary och Hälsans kök

Made by mary och Hälsans kök

Made by mary och Hälsans kök

Made by mary och Hälsans kök

Made by mary och Hälsans kök

Älskar alla inslag av natur och det enkla – men ack så effektfulla – i upplägget. Precis som Mary skriver så kanske det inte är alla som har möjlighet att få tag på plattor av björkstammar och mängde av granris att duka med men budskapet ”man tager vad man haver” känns ju verkligen som något att anamma.

Inne hos Made by Mary kan man se ännu fler bilder och få massvis med finfina tips på hur man kan tänka när man ska duka upp till fest eller julbord. Snyggt jobbat Mary!

Alla bilder av Made by Mary.

translation

I just love this table setting for Christmas. Created by talented blogger, photographer and stylist Made by Mary.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar