Annons
Annons

Jättelånga girlanger i pastell.

Bilderna på de här fina girlangerna damp ner i inkorgen i mailen häromdan och jag blev genast lite kär. De finns i två färgställningar och är hela 5 meter långa. De skulle vara så himla tjusiga att ha i granen, hänga i taket på festen eller att lägga ut över bordet på barnkalaset. Girlangerna är gjorda av designern Lisa Grue och säljs i hennes shop med samma namn. Dagens tips!

 

Annons

Eller så köper man en cirkelskärare som Sofia skrivit om tidigare och gör sina alldeles egna girlanger. Det verkar inte vara alltför svårt faktiskt. Bara man har tiden så…

I really like these 5 meter long garlands from Lisa Grue. They’re perfect for either the Christmas tree or why not to hang over the table during the birthday party.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar