Annons
Annons

Januari x 2

I dag – exakt en vecka – efter att det nya året börjat har jag plockat fram de två kalendrar jag haft liggandes i en låda hela hösten. Vi har haft båda två till försäljning i

Annons

Vintagefabriken och jag blev så kär i dem båda två att jag var tvungen att norpa åt mig en av varje.

jan01

Tror att de kommer förgylla både en och annan dag.

jan02

Väggkalendern hänger på väggen i köket och almanackan ligger för det mesta i handväskan och börjar sakta men säkert fyllas på med roligheter.

Väggkalendern kommer från Rifle Paper Co. och almanackan från Frankie Magazine.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar