Annons
Annons

Jag vann!

Apropå tävlingar, i går blev jag så himla, himla glad. Jag lyckades nämligen vinna något. Och inte vad som helst utan ett helt underbart konsttryck av Lisa W Breitholtz som fina webbshopen Le Kiosk nyligen tagit in i sitt sortiment.

Annons

Jag kan liksom inte minnas sist jag vann något. Det är i alla fall väldigt länge sen. Kanske var det när jag i femte klass lyckades vinna ett sånt där gigantiskt paket med Toblerone på Liseberg när vi var på klassresa i Göteborg. Hur som blev jag nog inte ens hälften så glad då som nu.

lisa

Nu ska jag bara bestämma mig för vilket av trycken jag ska välja! Det lutar åt det till höger men jag kan inte riktigt fatta ett beslut känner jag. Vilket tycker ni? Hjälp mig gärna!

Tusen tack igen fina Le Kiosk.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Emmy / ennui.se

  Fina! Jag tycker att de två till höger är tjusigast.

 • katarinamatsson

  Mitten är min favorit!

 • Jen

  Mitten säger jag!

 • Sanna

  mitten eller den till höger! (Liseberg för sjuttsingen! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar