Annons
Annons

Jag tycker att ni ska läsa det här.

Jag tycker att ni ska gå in och läsa det här inlägget som Louise skrivit. Det är en text skriven av en av de modigaste, starkaste och mest insiktsfulla personer jag någonsin träffat. En text om att förlora något som varit en kärt i tjugo, långa veckor och som man planerat att leva resten av sitt liv med.

Annons

Att viga resten av sitt liv åt. En text om sorg och om att kunan gå vidare när det som inte får hända faktiskt händer.

Gå in och läs nu. Bara gör det. Och ta hand om er där ute.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Cecilia Nilson

  Läste i eftermiddags, på en buss från Lidingö, med tårarna rinnande nerför kinderna. Så oerhört starkt och berörande. Krama L en extra gång nästa gång ni ses, please.

 • Anna M

  Så sorgligt men rörande och viktigt. Krama henne från mig.

 • Sofia

  Jag har läst och önskar som alla andra att det fanns nåt man kunde göra. Du får krama henne i mitt/vårt ställe! Jag vet av egen erfarenhet hur ont det kan göra. Och det är som du skriver, livet tuffar på och med ett ärr i hjärtat lever man ändå vidare på nåt sätt och en vacker dag känns det lite lättare.
  Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar