Annons
Annons

”Jag ska inte dö nyfiken”

Samma dag som vi kom hem från Kreta fick jag av en händelse upp dokumentärfilmen Greklandsresan på skärmen när jag kollade runt lite på SVT Play. Jag tänkte att det var ett passande program och tryckte på play.

Annons

Föga anade jag att jag en timme senare skulle sitta rödgråten och lycklig på samma gång och vilja trycka på play igen. Den var SÅ himla fin. Så nu måste jag bara få tipsa er om den.

greklandsresan svt play

Den handlar om 18 st pensionärer på ett äldreboende i Västervik som får chansen att åka till Greklandsemester en vecka. Eldsjälen Tackis som jobbar på äldreboendet styr upp det hela och bjuder de här underbara gamlingarna på en resa de sent ska glömma. Alltså. Ni MÅSTE se detta. Om inte annat för att få se glöden i en av kvinnornas ögon när hon pratar om att hon lovat sig själv att hon inte ska dö nyfiken.

Här hittar ni dokumentären Greklandsresan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar