Annons
Annons

Jag hade visst glömt

Jag hade visst glömt hur november drabbar mig. Eller vad man nu ska kalla det. När jag inte vet om det är morgon eller kväll eller dag eller natt för att de allihop se likadana ut. Grå, mörka och tunga.

coffee and cookies

Så det är lite dåligt med inspirationen just nu. De här dagarna. Och jag längtar efter att få åka bort nånstans med min lilla familj och upptäcka nya gator och leva lite äventyrligt för ett tag. Har aldrig varit så bra på det här med vardag nämligen.

paketinspiration

Tänker att Paris vore fint. Kanske är det något sådant vi ska önska oss i julklapp i år? I stället för en massa prylar.

flowers

En biljett för att möta våren i Paris. Tills dess ska jag försöka göra det bästa av den här dagen. Som att handla hem lite blommor, kanske saffransbullar från Fabrique och krama lite extra på min lilla skatt.

Hoppas ni har en bra fredag!

Klicka på bilderna för att se källan/Click the pics to see the source

translation

Today is very dark and grey and I’m longing for adventures in Paris with my family. I hoe you’re having a lovely Friday!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volang[email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar