Annons
Annons

it’s beginning to look a lot like christmas.

Härom kvällen var det så mörkt och tråkigt ute och jag var lite rastlös så jag satte mig i mitt julpyntade kök och pysslade lite. Det blev den klassiska apelsinen med nejlikor i eftersom blandningen av just apelsin och nejlika är en av de bästa jag vet och så är det ett himla enkelt pyssel. De fick lite fina, röda band runt sig också och så lade jag dem lite överallt i lägenheten. Någon hamnade i en av mina Marimekkoskålar, andra i burkar jag hittat på loppis. Den här gröna burken kommer från Paris faktiskt, en av mina favoriter. (Här ser ni den där ljusslingan jag gjorde också, den hänger alltså i köket nu och passar in så väldigt bra).

Annons

The other night I felt kinda restless and decided to get in the Christmas spirit by pimping some oranges with cloves and red ribbons. The smell was amazing and it turned out quite nice I think.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • åh apelsin och nejlika luktar ju så gott!

 • Anna-Karin

  tjusigt,
  jag gillar ditt kök!

  • volang

   Tack snälla du!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar