Annons
Annons

Isglass, Vintagefabriken och Lula Magazine i Instagram.

Det är hög tid för en rapport från mitt Instagramflöde. Jag älskar att sammanfatta månaderna på det här sättet. De känns så färgglada och händelserika då, även om det inte alls känns som det när man är uppe i det.

Annons

Hur som. Så här har mars sett ut i min Instagram:

Den första mars fick vi flytta in i vår fina lokal Vintagefabriken. Jag drack te, jobbade en massa vid vårt skrivbord och njöt av att äntligen ha ett alldeles eget kontor.

Vi hade möte med Ida om ett roligt samarbete och hon hade med sig rosor. Och så köpte jag kanske världens finaste lampa i butiken Lyckliga gatan som ligger precis runt hörnet från vår lokal.

Samma dag fick jag också ett paket skickat till mig från Klara Form. Prylarna ska jag ha till kommande bakjobb jag planerat. Det är helt klart de roligaste jobben just nu. Det känns lite som att leka när man gör dem och det är ju aldrig fel. Hoppas på att få göra mycket sådant i framtiden.

En dag hade jag, Lollo och Jessicajust en sådan rolig plåtning för en baktidning och då såg det ut såhär. Somrigt och härligt inte sant?

Jag åt finfrukost och köpte hem vårblommor till köket.

Fotograferade påskris och blev bjuden på den här citron-och marängpajen som kommer ur Leila’s A piece of cake.

På min lediga helg gick jag till favoritbutiken Papercut och köpte hem senaste Lula och Frankie Magazine. Sen satt jag i vår fåtölj hemma och läste och åt mintgodis. Bästa stunden på veckan!

Jag gjorde loppisfynd i form av de här fina kristallglasen och så fick jag ett bud till kontoret med godaste påskbakelsen från Lindt. Tack för det, den var supergod.

Vi har fått supermycket press på Vintageparty vilket känns så himla kul! Bland annat var vi med i Femina och Aftonbladet.

I onsdags var jag bjuden på eventet UnderbaraClaras drömfrukostSaltå Kvarn. Det var en väldigt trevlig (och tidig) morgon och allra roligast var att träffa Clara ”på riktigt”. Jag har läst hennes blogg varje dag i 5 år så det var fint att få ses.

Helgen spenderas, som ni vet, med våffelfest och Centralbadet med vännerna.

Vill ni följa mig på Instagram hittar ni mig som @volanglinda.

Here’s my Instagram feed from the past 3 weeks. If you would like to follow me you’ll find me under my alias @volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Saltå Kvarn

    Tack Linda för att du kom och vilka underbara bilder!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar