Annons
Annons

Isglass, äppelträd och sensommar.

Nu är jag tillbaks hemma igen efter en långhelg i Göteborg på Way Out West. Det var så himla bra alltihop. Festivalen, vännerna, hotellet, Göteborg, ölen, ja till och med vädret var bra nästan hela tiden.

Annons

Jag har tagit lite bilder som jag ska försöka hinna visa er snart! Och så har jag även en massa fotografier kvar från både Lissabon, Malmö och den senaste plåtningen med #secretvintageproject, härligt.

Men från och med idag är det dags att börja jobba igen. Även om jag såklart gärna varit ledig minst två veckor till ser jag fram emot både en spännande sensommar och höst med roliga projekt och en massa nystarter. Fast än är ju faktiskt inte sommaren slut, tror det är viktigt att komma ihåg det. Jag planerar att ta tillvara på så mycket jag bara kan av den här måndaden för sen sitter man där i oktober och undrar vad som hände. Inte sant?

These last days of summer I think it’s more important than ever to capture the last sunbeams and the last warm summer nights. Don’t forget to eat popsicles, apples and to have as many picnics as you can.

Alla bilder från min Pinterest mapp som hetter Summer/ All pics from my Pinterest map called Summer

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilken strålande vacker blogg du har, vilka bilder..!
    <3

    • Tack snälla Johanna! Och jag kan bara säga detsamma:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar