Annons
Annons

Isabelle McAllister – ny bloggkollega på ELLE Decoration

Har ni sett att vi fått en ny grym bloggare här på ELLE Decoration? Ingen mindre än Isabelle McAllister kommer från och med nu förgylla

Annons

sajten med sin närvaro. Så himla kul! Jag har varit ett stort fan av henne sedan hon gjorde SommartorpetSVT för en herrans massa år sedan och har följt henne i hennes roliga projekt sedan dess.

isabelle mcallister elle decoration

isabelle mcallister elle decoration

Bilderna kommer från Isabelles blogg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • isabelle Mcallister

    Tack för all pepp!

  • isabelle Mcallister

    och så kul att vara här såklart!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar