Annons
Annons

Inte alls avis…

Just nu är min kille i Paris på konferens i några dagar. Och självklart är jag inte alls avis på att han får strosa på det där gatorna, inspireras av fina julskyltningar, äta fransk mat på någon mysig bistro, äta nybakade, varma croissanter till frukost. Och så vidare.

Annons

paris

Nej då.

1-Charlotte-bread-shop-Cracovie-Poland

Inte alls…

AURE4674

Kanske att han jobbar lite mellan varven också haha. Men ja, ni fattar.

Klicka på bilderna för källa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar