Annons
Annons

Instagramfavorit: @yvetteinufio.

Yvette Inufio har varit en favorit hos mig länge då jag både läst hennes blogg och kollat in hennes flickr titt som tätt. Nu har jag hittat henne på Instagram med. Väldigt kul! Hela sommaren har jag, genom telefonen, kunnat följa hennes resor runt om i världen. Jag låter bilderna tala för sig själv och tror ni kommer förstå ganska snabbt vad det är jag gillar. Det blir dagens tips.

Sök på yvetteinufo på Instagram så hittar ni henne!

Annons

Här jag jag tipsat om en annan Instagramfavorit, för er som vill ha mer nytt att följa.

My favorite on Instagram right now is Yvette Inufio. I’ve been following her blog for quite a while and it made me really happy to find her on Instagram as well. Follow her there as yvetteinuifo. I’m pretty sure you’ll like her pics just as much as I do. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Yvette Inufio

    Thank you, dear Linda.

  • Så underbart fint! Åh! Jag gillar särskilt broderierna som hänger på väggen.

    • Jag håller med! Det är en av mina favoriter.

  • absolutt ein av mine instagramfavorittar óg!

    • Åh vad kul att höra! Kan tänka mig att du också gillar henne:) Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar