Annons
Annons

Instagramfavorit: Lisa.

Min kompis Lisa är verkligen en fena på det här med att ta sagolika Instagrambilder. Inte nog med att hon har ett torp som hon hänger i på sommaren, med prunkande rabatter och loppisprylar, hon är dessutom en pysslare och bagare av rang och visar ofta upp sina projekt.

Annons

Dessutom gifte hon sig för två veckor sen och vad man kan se på bilderna verkar det ha varit ett himla fint vintagebröllop. Med egenplockade blommor, udda porslin och vimplar i pastellfärger.

Vill ni följa LisaInstagram söker ni på lisa_lj så hittar ni henne. Det här är mina favoritbilder från hennes Instagramflöde på senaste.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • härliga bilder! måste börja följa henne!

  • Lisa_ljungberg

    Du är för söt Linda! Kram! /Lisa

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar